torsdag 14. september 2017

Mat og helse

I dag lagde vi falaffel som jeg ikke smakte på. Men jeg så på reaksjonene til de ved seiden. Først begynte vi med å kutte opp ting vi trengte. Så begynte jeg med å putte alt oppi boksen. Så bledrerdt jeg det, å stekte det. Så stekte jeg pitabrød. Å etter det er man ferdig.
Ingredienser til fire porsjoner: 
  • 2 desiliter tørka kikerter
  • 1 sjalottløk
  • 1 halv kinesisk hvitøk
  • Noen kvaster persille
  • Noen kvaster koriander
  • 0,5 rød chili
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje spisskummen
  • 1 teskje bakepulver
  • 4-5 spiseskjeer hvetemel eller kikertmel
  • Olje til steking

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Målet for timen var: •Jeg kan fortelle hva karbohydrater gjør i kroppen og gi eksempler på mat som inneholder karbohydrater. •Jeg kan regne...